• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Rommelmarkt 2019

Zigeunerkerk
In een nieuwe blog, neemt Aad van der Maas ons mee naar een zigeunerkerk.
Niets meer en niets minder dan een grote woonkamer ergens in een arme wijk van Tirana. Ondanks dat een ruimte van preek en gebed voor op dat moment circa 30 mensen. Aad is daar voorgegaan en heeft er met iemand gebeden.

Voor de volledige blog zie hier en zie ook de foto onder dit artikel.


Stand van zaken fondsenwerving
Wij zijn u verheugd te melden dat voor 2018 het eindbedrag van € 28.535,- is ontvangen!

Wij zijn zeer verheugd te zien dat er zo wordt meegeleefd met de uitzending van de familie Van der Maas naar Albanië door onze gemeente. Door middel van meeleven, gebed en ook financiële ondersteuning. 
Daarom zou het fantastisch zijn als u op een structurele manier (maandelijks) met een bepaald bedrag deze uitzending zou willen ondersteunen. Ook kleine bedragen helpen! Zie hieronder voor meer informatie, waarvoor alvast dank!

Sponsordiners
Een gezellige avond met een heerlijke diner; dat zijn de sponsordiners waarvoor u zich (individueel of met groep van max. 14 personen) kunt aanmelden bij Tonny Twigt: tel. 611102 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Heleen Zandbergen: tel. 630673 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Of houd deze website in de gaten voor de komende sponsordiners.

Betrokkenheid vanuit De Rank
Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u op deze website (klik hier) en die van de GZB. De meest recente nieuwsbrieven vindt u hier en liggen op zondag ook bij de uitgang in de kerk. Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der
Maas”. En u kunt hier ook online doneren. Het zou prachtig zijn als u de familie Van der Maas wilt te steunen door een vaste donatie, maandelijks of jaarlijks, wat u wilt. Het is belangrijk dat er meer vaste donateurs komen!
Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd één van de TFC-leden aanspreken.

De Thuisfrontcommissie

Aad gaat voor in een kleine zigeunerkerk (huiskamer)

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten

Activiteiten