• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Het gaat dan toch echt gebeuren! Op 12 en 13 september vieren we kamp 2020 2.0! De coronamaatregelen geven ruimte om met kinderen en tieners bij elkaar te komen. Daar zijn we heel dankbaar voor. Nu kunnen we toch, zij het anders dan gepland, stilstaan bij 20 jaar kamp De Rank.

Op 12 september hebben we een alternatief kampprogramma in Waddinxveen. Op zondagmorgen 13 september kunnen jullie via de livestream op YouTube allemaal meekijken naar onze kampdienst in het Coenecoop College.

Soms creëren nare dingen ook weer kansen. Wat een prachtige kans om De Rank als gemeente een keer mee te kunnen nemen in het kampprogramma. We zijn er trots op dat we al 20 jaar zoveel kinderen en tieners, in totaal in 20 jaar ruim 300 verschillende deelnemers, een gaaf weekend hebben mogen geven. Hoe leuk is het dat jullie nu allemaal een keer kunnen meebeleven wat voor ons elk jaar het hoogtepunt is van kamp; de kampdienst. Ds. Harald Overeem zal meewerken aan deze dienst, ook dat is uniek voor kamp De Rank. We kijken ernaar uit.

Dit jaar houden we niet, zoals de afgelopen jaren, een boodschappenactie, maar we doen wel een beroep op u allen. Voor de lunch op zaterdag en zondag zoeken we mensen die willen helpen met bakken. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zoeken we mensen die op zaterdagmiddag willen helpen om de aula van het Coenecoop College gala-waardig te versieren. Onze bonte avond zal namelijk in stijl worden gehouden en daar hoort ook een gala-ambiance bij. De aula is wat groter dan de gemiddelde recreatiezaal in een kamphuis. Daarom kunnen we wel wat handjes hulp bij gebruiken. Zin en tijd om te helpen? Graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We hopen op een prachtig weekend in de gloria!

De kampcrew 2020

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten