• Banner Welkom in De Rank
 • Liturgisch centrum De Rank, wit

 • Liturgisch centrum De Rank, paars

Al bijna 3 jaar gebruiken we De Rank-app binnen onze gemeente. Inmiddels is het een onmisbaar communicatiemiddel geworden dat gebruikt wordt door meer dan 330 gemeenteleden. 

Toch was er nog één ding wat bij ons (en veel andere kerken die de app van Donkey Mobile gebruiken) hoog op de wensenlijst stond: een webversie van de kerkapp zodat nóg meer mensen verbonden kunnen zijn met hun kerk. Nu is het moment daar: vanaf 15 januari is De Rank-app ook beschikbaar als webversie.

We zetten de grootste voordelen hiervan op een rij:

 • Via meerdere devices toegankelijk
  Tot nu toe kon De Rank-app alleen gebruikt worden op mobiel of tablet. Er was wel één kanttekening: de interface van De Rank-app was namelijk volledig op maat gemaakt voor mobiel. Vanaf nu is dit niet langer het geval. Op welk apparaat u De Rank-app opent: deze wordt automatisch 'geschaald' naar het apparaat dat u op dat moment gebruikt. Als u De Rank-app liever opent op uw tablet of via uw webbrowser op laptop of PC: er is nu een 'responsive design' dat speciaal is ontworpen voor tablet én web.
 • Groter bereik: ook de gemeenteleden zonder mobiel
  Niet iedereen vindt het scherm van de telefoon of de tablet fijn. Maar zou ook graag even willen teruglezen op de laptop of de PC. Dit is nu mogelijk! De Rank-app heeft een eigen web-omgeving. Gemeenteleden kunnen hetzelfde als in de app alleen op een veel groter scherm. Hiermee maken we de app toegankelijker voor een veel grotere doelgroep en bereiken we mensen die anders buiten de boot zouden vallen!
 • Langere berichten typen en bijlagen toevoegen
  Via mobiel kan het lastig zijn om een uitgebreid bericht te typen en te plaatsen en/of een bijlage toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verslagen, PDF's of foto's. Dankzij de webversie wordt dit nu veel eenvoudiger. Het schrijven van berichten en koppelen van bestanden doet u straks gewoon via de webversie en is dus een fluitje van een cent!
 • Een app downloaden op uw computer is niet nodig
  Voor de webversie van De Rank-app hoeft u niet eerst een programma te downloaden. U logt namelijk in via de internet browser op uw laptop of PC. Een enorm voordeel want hiermee kunt u vanaf iedere plek en vanaf ieder apparaat (met browser) inloggen en gebruik maken van De Rank-app. 

Kortom, de webversie biedt nieuwe mogelijkheden om gebruik te maken van De Rank-app. Geven aan de collectes is niet mogelijk via de webversie. Ga hiervoor naar collecte.derankwaddinxveen.nl of geef (vanuit uw tegoed zonder transactiekosten) via De Rank-app op uw telefoon.

Vanaf 15 januari kunt u via de knop ['MijnRank - inloggen - webversie'], rechtsboven op de hoofdpagina, inloggen op De Rank-app op uw laptop of PC.
Of klik op deze link: MijnRank webversie.
Log vervolgens in met dezelfde gegevens (e-mailadres en password) zoals u die aangemaakt hebt en ook gebruikt voor de app op uw mobiel. 

Wachtwoord vergeten of andere vragen?
Kijk dan hier op de support-pagina van Donkey Mobile (wachtwoord vergeten).
Of stuur hier een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

[ lees hier meer over het gebruik van De Rank-app ]

De redactie