• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Stap in de wereld van Jozef en Maria en maak een reis door de tijd tijdens Expeditie Bethlehem 2022.

Wandel daarvoor op dinsdagavond 13 december in het centrum van Waddinxveen een uurtje door het kerstverhaal en beleef het leven van toen met de ogen van nu.
Gratis tickets zijn vanaf 1 december te boeken via www.expeditiebethlehem.nl
.

Vorig jaar ging Expeditie Bethlehem vanwege de coronamaatregelen helaas niet door.

Ook dit jaar organiseert de evenementencommissie de traditionele oliebollenactie!

Een uitkomst voor mensen die geen zin hebben in een oliebollenlucht in huis, haar en kleding, gehannes met olie, de keuken soppen na het bakken, een hele berg oliebollen in plaats van vijf Ă©n voor mensen die het goede doel willen steunen.
Meesterbakkers Hennie en Ida gaan ook dit jaar de uitdaging aan om zeker 650 oliebollen te bakken en te verkopen.

Op 20 december vindt in de Bethelkerk, Bilderdijklaan 1, een kerst-benefietconcert plaats met als thema ‘Licht in ons bestaan’.

De avond begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur.
Medewerkenden zijn Christelijk Regiokoor ‘Adonai’ o.l.v. Peter Burger, Theresia Kranendonk (soliste), Hugo van der Meij (orgel), Laurùnce Fierens (piano) en Severin van Dijk (fluit).

HĂ© jij daar,

Zou jij ons willen helpen? We zoeken naar vrijwilligers die zin hebben om gezelligheid te organiseren. Samenwerken om mensen zich thuis te laten voelen.

Ken je de Bruispunten? Kijk eens op bruispunt.info.
Samen koken, samen eten, samen koffiedrinken, aandacht voor de ander, een praatje, gewoon er zijn. We zoeken vrijwilligers die mee willen draaien in een nieuw te starten Bruispunt in wijk Zuidplas. 

Toelichting bij de schikking op Gedachteniszondag.
De schikking is gemaakt bij Openbaring 7: 9-17.

Vooraan is de onafzienbare menigte in het wit gekleed gesymboliseerd door de kaarsjes en de katoenbollen. Hiertussen liggen palmtakken en rode draden: de kleding van de menigte is witgewassen met het bloed van het Lam. De amaryllissen staan voor het Lam met daar omheen de engelen, de witte rozen en de langwerpige bladeren.