• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Nacht van gebed voor de Vervolgde Kerk 2024
A.s. vrijdagnacht, van 31 mei op 1 juni, vindt de Nacht van Gebed plaats. Open Doors heeft het materiaal geleverd voor de invulling.

Indrukwekkende verhalen, die je raken, broers en zussen van jou en mij stáán voor het Evangelie, zij lijden en bidden zelfs voor ons dat wij ons geloof niet kwijt raken in onze westerse vrije wereld met alle afleiding en drukte. Rond 23:00 is er een gastspreker van Open Doors.

Je kunt een gedeelte van de nacht aanhaken maar ook de gehele tijd blijven. 22:00 tot 6:00. Locatie Morgensterkerk, Sterrenlaan 1.

 Ik zag, ik zag…

  • een zon die erg haar best deed om er een mooi weekend van te maken, wat best lukte, ook al was het soms wat fris
  • een bus vol deelnemers die er met elkaar een feestje van maakten
  • een groep van heel enthousiaste kampcrewleden, die na maanden voorbereiding eindelijk los mochten

Bijbelschool
Het schooljaar zit er alweer bijna op. Vanaf oktober tot en met juni studeren ongeveer 100 studenten aan deze parttime school. Elke maand is er een intensieve lesweek. In april
werd er lesgegeven in 3 leerjaren over: Kerkgeschiedenis, Huwelijkspastoraat en Ecclesiologie (= Wat zegt de Bijbel over kerk-zijn?). Op deze manier worden de studenten voorbereid om goede kerkleiders te zijn.
Naast de theoretische lessen zijn de studenten verplicht om actief te zijn in hun eigen kerk, bijvoorbeeld bij jeugdwerk, pastoraat, evangelisatie of het leiden van zondagse bijeenkomsten.

Klik hier om het nieuws archief te bekijken en er in te zoeken.

U kunt ook hier zoeken in alle (gearchiveerde) berichten op de website.