• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

ZWO project voor de Medische kliniek Noah’s Ark in Uganda
Tijdens de gezinsdienst op zondag 3 juli zullen we bekendmaken wat er is opgehaald voor bovenstaand project in de afgelopen twee jaar. We willen deze zondag het tweejaars project afsluiten.
Bij de uitgang kunt u ook een krantje meenemen over Noah’s Ark, daarin staat ook het banknummer van Noah’s Ark en de Medische kliniek als u wilt blijven doneren.
Lees hier meer informatie over het project.

Elti
U bent ervan op de hoogte dat sinds november 2020, Aad een Albanese parttime collega heeft kunnen aanstellen: Elti Bodinaku. Elti, 28 jaar en verloofd met Bela. Elti heeft aan aantal jaren gestudeerd aan een Duitse Bijbelschool. Samen met Aad is hij als parttime coördinator bij het FOKUSI programma van de GZB actief. Hiernaast is hij in zijn eigen kerk, leider van de aanbiddingsgroep en bijeenkomsten van jongeren. Helaas heeft Elti bij Aad te kennen te geven dat hij zijn geluk vanaf juni buiten Albanië gaat beproeven. Dit geeft alleen maar extra aan hoe “bewegelijk” het is in Albanië en hoe moeilijk het is om zaken goed en stabiel op te bouwen.

De schikking bij de Avondmaalsdienst is gemaakt bij Hebreeën 8: 1-6.

In het midden wordt Jezus als hogepriester in de hemel verbeeld door een hoge fles met een witte roos (zuiverheid, onschuld) met daaronder een wolk van gipskruid om te verbeelden dat Hij in de hemel is. Aan de fles gebonden een kruis met korenaren en druiven om het offer dat Hij voor ons bracht te verbeelden. Hier omheen 4 glazen om de hoekpunten van de tabernakel/tempel te symboliseren.

In september start weer een nieuwe Alpha-cursus in Waddinxveen. Iedereen is welkom!

Inmiddels hebben ruim 325.000 mensen in Nederland een Alpha gevolgd, wereldwijd zijn dat er miljoenen. 92% van de Alpha-deelnemers gaf aan dat dat een positieve impact op hun geloof en leven.

Op D.V. woensdag 14 september starten wij met een Alpha-cursus in school TOV. Iedereen is daar welkom.

Klik hier om het nieuws archief te bekijken en er in te zoeken.

U kunt ook hier zoeken in alle (gearchiveerde) berichten op de website.

Kerkdiensten

Activiteiten