• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Zondag 19 maart werd in een feestelijke dienst Janna Mostert, gesymboliseerd door de roze bloemen, gedoopt in de naam van de Vader, Zoon en de Heilige Geest. De 3 witte rozen.
Ook de gemeente is betrokken bij de geloofsopvoeding van Janna, gesymboliseerd door het gipskruid.
De blauwe tule is het water van de doop.

Aanstaande zaterdagavond (25 maart) start de BlessBar weer!

De BlessBar is open tot eind van het seizoen om de week. Check hier de data in de kalender (zoek op Blessbar) of in de agenda van De Rank-app.

Kom alleen of met vrienden. De BlessBar is niet groot, maar er is ruimte voor iedereen. Een gezellige plek voor en door jongeren om elkaar te ontmoeten, te kletsen en samen te komen in een ontspannen sfeer.

 

Vanaf deze zondag, 19 maart, kun je je aanmelden voor kamp 2023! Dit jaar gaan we op 2, 3 en 4 juni naar groepsaccommodatie W’tjewel in Eersel.

Ben jij klaar voor de start? Het belooft weer een gezellig, actief, creatief weekend te worden en we hopen dat jij er ook (weer) bij bent.

Meer informatie over kamp 2023 kun je vinden in de folder, die bij de uitgang van de kerk voor je klaarligt, of op deze website: kamp.derankwaddinxveen.nl.
Via deze website kun je je ook aanmelden.

We hebben allemaal een roeping in het leven: we worden opgeroepen om onze talenten en gaven in te zetten in Zijn Koninkrijk.

Wat zijn uw, jouw talenten? Of wat zijn de gaven van anderen binnen de gemeente? Hoe kunnen deze het beste ingezet worden?
We worden allemaal aangespoord te luisteren naar Gods stem en ook gehoor te geven aan wat Hij zegt. Om te horen wat Hij te zeggen heeft, moeten we eerst stil worden, onze handen vouwen en luisteren naar Zijn stem.

Vanuit Stichting Geloofsinburgering in Gouda, hier valt de Arabische Pioniersgroep onder, is de cursus “Freedom Focus” ontwikkeld.
In februari is er een persbericht in het ND verschenen, wat we hieronder graag met jullie delen. Mogelijk kun je, als kind van God, in een situatie komen, waarin deze informatie van belang is!

Vriendelijke groet, Klazina Begeer

“Freedom Focus”.
De gevolgen die vluchten, migratie en integratie in een nieuw land met zich meebrengen zijn groot.

Wat een opbrengst!

We zijn het afgelopen weekend met een groep jongeren hard bezig geweest te "vlammen voor dammen": 24 uur niet eten om geld in te zamelen voor het ZWO-project.
En wat is dat gelukt! Met z'n 24en is het gelukt om wel 5043(!!!) euro in te zamelen!

Als diaconie van de Rank zijn we dankbaar dat u zo gul heeft bijgedragen aan de noodhulp collecte voor de slachtoffers van de aardbeving.
U heeft bij elkaar bijna € 7.000 euro geschonken. Samen met de bijdrage vanuit de diaconie mbt de verdubbeling, maakt dat een eindbedrag van € 9.708,30.