• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Deze maaltijden worden maandelijkse gehouden: gezellig met elkaar eten in huiselijke sfeer.
U bent van harte welkom vanaf 17.30 uur. We gaan om 18.00 uur aan tafel en eindigen rond 20.30 uur. Voor deze maaltijden vragen we een vrijwillige bijdrage. Heeft u vervoer nodig, of een speciaal dieet, laat het ons weten.

Dus bent u alleen: van harte uitgenodigd en breng gerust iemand mee. Geef u wel even op zodat we een stoel kunnen bijschuiven.

Het duurt nog even, maar op zondag 18 september 2022 is er na de ochtenddienst voor jong tot oud weer een activiteitenmarkt. Zo bij de start van een nieuw kerkelijk seizoen is dit hét moment om je activiteit binnen De Rank op de kaart te zetten en om nieuwe deelnemers of leiding voor jouw activiteit te werven.
De activiteitenmarkt zal worden gehouden na de ochtenddienst van +/-11.30-13.00 uur. Het is leuk om jouw/ jullie activiteit op een originele manier te presenteren. Dat mag je weer helemaal zelf invullen: een leuke aankleding van je kraam/tafels, een presentatie, een sketch, een lied, enz.

Wellicht heb je het al voorbij zien komen, op 1 oktober organiseren de Rank en ‘t Spectrum een gezinnendag. Een middag met een interactief programma over geloofsopvoeding en opvoeding in het algemeen voor alle gezinnen (voor ouders met kinderen van 0 t/m 16 jaar en kinderen van 4 t/m 16 jaar) van de Rank en ‘t Spectrum, gehouden in de Koning Willem Alexanderschool. Een middag vol ontmoeting, workshops voor ouders en kinderen en een gezamenlijke afsluiting met een maaltijd.
De workshops voor ouders waar we aan zitten te denken zijn: mediawijsheid, (geloofs)opvoeding van wortel tot kruin, onvoorwaardelijk liefhebben en lees je Bijbel, bid elke dag.

In september start weer een nieuwe Alpha-cursus in Waddinxveen. Iedereen is welkom!

Inmiddels hebben ruim 325.000 mensen in Nederland een Alpha gevolgd, wereldwijd zijn dat er miljoenen. 92% van de Alpha-deelnemers gaf aan dat dat een positieve impact op hun geloof en leven.

Op D.V. woensdag 14 september starten wij met een Alpha-cursus in school TOV. Iedereen is daar welkom.

Klik hier om het nieuws archief te bekijken en er in te zoeken.

U kunt ook hier zoeken in alle (gearchiveerde) berichten op de website.