• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Kamp De Rank update
Er zijn al 90 bedden bezet! Een prachtig aantal, maar er is nog plek!
Nodig gerust nog een vriendje of vriendinnetje uit om ook mee te gaan. Of misschien twijfel je zelf nog. Weet dat wij het leuk vinden als je mee gaat.

En ook voor jou geldt: neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd en bij Land van Kleef is er genoeg ruimte.

Op paasmorgen, 31 maart as, begint de dienst om 11.00 uur. Het lijkt mij leuk om na het koffiedrinken na de dienst met elkaar te lunchen.

Daar heb ik wel wat hulp bij nodig; wie wil helpen met klaarzetten, opruimen, afwassen, boodschappen doen, eieren koken, etc?

BEZINNING OP BELEID
Eens in de zoveel jaar zetten we als gemeente op papier waar we voor staan en waar we voor gaan. Een klein groepje is hier al mee bezig en graag deelt zij haar bezinning met de gemeente.
Wat ons betreft is een beleidsplan niet een dik document van 47 pagina’s. We spreken inmiddels over 2 A4-tjes waarin helder staat wat onze visie en missie is en waar we ons als gemeente in de komende jaren op willen richten. Van harte uitgenodigd om mee te denken, aanvullingen te geven en aan te scherpen waar nodig.
>> Woensdagavond 6 maart, 20.00 uur in de hal van de Ontmoetingskerk.

Van harte welkom!

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet en het is….. GEOPEND!

De inschrijving voor kamp 2024 dan welteverstaan! Dus geef je snel op als jij ook (weer) mee wilt met het allerleukste kamp van het jaar.

Wie mag er mee? Iedereen vanaf groep 3 tot en met 15 jaar en neem gerust ook je vriendjes/vriendinnetjes, neefjes/nichtjes, buurmeisje/buurjongetje mee. Iedereen is welkom bij Kamp De Rank.

Uitleg bij de liturgische schikking avondmaalsdienst
Zondag 14 januari 2024 | Lezing: Lucas 19: 1-10

De lezing van vandaag gaat over Zacheüs.

In het seizoen 23-24 bieden we met enkele Waddinxveense collega’s weer een aantal Leerhuis avonden aan.
In het vorig seizoen kwamen vier geboden aan de orde; dit seizoen zijn dat er vijf.

Kenmerkend aan de wijze waarop we deze geboden met elkaar bespreken is het zoeken naar relevantie en actualiteit. Wat heeft het gebod dat eens klonk in de context van het oude Israël ons vandaag te zeggen?

Iedere zondag wordt er door het beeld- en geluidsteam gewerkt aan een dienst die goed te zien (beamer en YouTube) en te horen (geluid) is.
We zoeken extra leden die ons team kunnen versterken.