• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Het is zo leuk om jullie elke keer weer voorin de kerk te zien zitten. Fijn hoor, dat er kinderen naar de kindernevendienst komen!
Nog even en het is zomervakantie, kijken jullie er ook zo naar uit? Het is fijn dat je dan even niet naar school hoeft, maar naar de kerk kun je wel elke week gaan en er is ook in de zomervakantie kindernevendienst. 

De komende tijd willen we jullie mooie verhalen vertellen. Over bijvoorbeeld volhouden in geloof.

Dat je soms moeilijke keuzes moet maken in het leven net als toen Jezus in de woestijn was en allerlei keuzes kreeg van de duivel. We leren hoe Jezus met deze keuzes omging en dus ook hoe wij moeilijke keuzes kunnen maken. Ook willen we jullie leren dat geloven niet alleen met woorden is, maar je laat ook je geloof zien door de dingen die je doet. De laatste weken van de vakantie lezen we uit het boek Hooglied en willen we jullie leren over de liefde van God voor Zijn kerk, voor Zijn kinderen op aarde en ook dat wij heel veel van God mogen houden. Het beloven weken te worden met mooie verhalen uit de Bijbel.
We hopen je te zien!

Er zijn ook kinderen, die alweer te groot worden voor de kindernevendienst. Van deze kinderen namen we zondag 11 juli afscheid met een gezellig momentje met drinken en wat lekkers. We willen jullie heel hartelijke bedanken voor jullie enthousiasme
en aanwezigheid tijdens de kindernevendienst en wensen jullie Gods zegen toe in alles wat jullie verder mogen doen. Hij gaat met jullie mee! 
En dan moeten we jullie nog wat vertellen, want Anne Molenaar stopt met de kindernevendienstcommissie. Dat vinden wij heel jammer, maar Anne is een bezige bij, dus je zult haar nog vaak genoeg iets zien doen. De kinderen zullen haar nog geregeld bij de kindernevendienst zien, want dat blijft ze nog wel doen en dat vinden wij heel fijn! Wij hebben Anne al bedankt voor al haar inzet in de kindernevendienstcommissie met bloemen en een mooi boekje.

Mocht u of jij de kindernevendienstcommissie willen bereiken dan kunt u/jij het beste een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Marion Wineke of Joyce Koudijzer zal de mail zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons natuurlijk ook aanspreken als we in de kerk zijn.

 

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten