• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zaterdag 18 september houden we een leuke fietstocht voor jong en oud. De afstand is ongeveer 35 kilometer en de routebeschrijving staat vol met wetenswaardigheden, o.a. over De Rank. Dat is interessant als je net nieuw bent in deze gemeente, maar ook als je al heel lang "Ranker" bent 😉. Het is tevens een fotopuzzeltocht met vragen en een prijs! Onderweg drinken we koffie (of iets anders) bij onze  “buren” en eten we in een bijzondere “kerk”. We starten tussen 10.00 en 10.30 uur bij het Coenecoop College. Rond 14.00 uur zal er bij terugkomst nog een lekkere verrassing zijn en volgt de prijsuitreiking.

Opgeven is nodig voor de inkoop van eten en drinken. Dit kan tot uiterlijk woensdag 15 september via het formulier hieronder of door te bellen/appen naar Kees (0654 285 365). De kosten zijn  € 5,= per persoon en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Graag contant afrekenen bij vertrek.

Bij slecht weer gaat het niet door en zullen we de fietstocht op een ander moment houden. Jullie ontvangen dan op vrijdagavond 17 september hierover bericht. Bij geen bericht zien we jullie graag op zaterdag 18 september.

Wij wensen jullie veel plezier met fietsen, bijkletsen en de puzzel!

Evenementencommissie
Kees Alblas (0654 285 365)

 

Corona richtlijnen

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten