• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De reis van je leven!
 
Ik ben Puk in ik ben er helemaal klaar voor! Ik wacht, enigszins ongeduldig, op het moment dat ik volgepropt wordt met nuttige (en niet nuttige) spullen. Ik wacht met spanning op de dag dat ik, al dan niet met beleid, word ingeladen, in auto of bus om te gaan! Ik weet zeker dat mijn mede-rugzakken dezelfde spanning voelen en, zij het figuurlijk, staan te springen om ook mee te gaan!
 
Waarheen? Nou… mee op de reis van je leven natuurlijk! Want wie wil dat nou missen?
Het kampteam werkt op volle toeren! Het programma is al bijna rond en het belooft weer grandioos te worden! Het kamphuis in Loon op Zand (www.landvankleef.nl) is een prachtige locatie, bij een groot bos en vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. Het is ook een kamphuis met heel veel plek! Dus bel je vriend, vriendin, neef, nicht, loop naar je buurmeisje of buurjongen of vraag een klasgenoot mee en geef je snel op om mee te gaan op de reis van je leven! Ik heb gehoord dat er een prijs wordt uitgereikt aan diegene die de meeste vriendjes of vriendinnetjes meeneemt!
 
Het kamp van De Rank is dit jaar van vrijdag 27 tot en met zondag 29 april. Een betere start van de meivakantie kan ik me niet indenken! Meer informatie en een kampfolder met inschrijfformulier vind je in de kerk. Kijk uit naar mij, Puk, en neem een folder mee! Je vindt de folder en het inschrijfformulier ook hier.
 
Tot 1 april (en da’s geen grap) kun je je opgeven. Ik zou zeggen: pak je rugzak er vast bij en lever dat formulier maar snel in! Want de reis van je leven wil je toch niet missen?
 
Het kamplied: 
 
 
het Rankkampteam
 

Klik hier voor het Kampbeleid en hier voor de Werkafspraken voor het kamp. 

 


 

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten