• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zondag 10 april gedenken en vieren we het 25-jarig bestaan van De Rank. Er is voor deze gemeentezondag een gevarieerd programma gemaakt. Hieronder kun je het hele programma vinden. 
We zijn druk met de voorbereidingen en hebben er zin in!

 

De dag begint met de dienst waarin we dankbaar zijn voor Gods weg met deze gemeente, daarna volgt een kop koffie/thee/limo met taart variatie, koek of cake pop.

Vervolgens activiteiten naar keuze, we hebben Oudhollandse spelen zoals een reuzesjoelbak en meer, schminken, speurtocht, speeddaten en verkleed je als ridder of engel.
Daarna is er een lunch, wij zorgen voor soep en voor de kinderen een broodje knakworst. Voor wat extra's bij de lunch kan ieder zelf wat eten meenemen voor je eigen huishouden, we presenteren dit op een lunch tafel voor iedereen. Dit ook wordt ook wel een agapè-maaltijd genoemd, je deelt met elkaar wat er wordt meegenomen.

Met een sing in sluiten we deze dag af, we hopen natuurlijk op mooi weer, maar anders verschuiven we het naar binnen.
Je kan je favoriete lied voor de singin nog opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We gaan met gitaar begeleiding en andere instrumenten de dag uitluiden.

Welkom ook als je maar een onderdeel kan volgen, leuk dat je er bent!

Bij vragen laat het ons weten!

Groetjes,
David, John, Ingrid, Aline en Monique (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)