• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Goede voornemens voor het nieuwe jaar. Misschien heb je ze, misschien ook niet.
In Spreuken 19:21 lezen we dat mensen plannen maken, maar dat het plan van de Heer wordt uitgevoerd. Dat geeft ontspanning, we mogen leven vanuit de wetenschap dat Hij doorgaat met Zijn werk.

Hoe mooi zou het zijn als we in 2023 al onze plannen maken in afhankelijkheid van de Heer, dat we iedere dag onze geestelijke antenne naar boven hebben afgesteld. Paulus roept ons op: richt u op wat boven is.
Een goede manier om dat te doen is door bidden en Bijbellezen.

Pasgeboren baby’s kunnen vurig verlangen naar hun voeding. Hoe zou het zijn als wij in het nieuwe jaar op zo’n manier verlangen naar het lezen van Gods woord, naar geestelijke voeding? Dat de woorden van Jezus in ons zullen wonen? Dat we meer op Hem gaan lijken?
Misschien is dat wel een van je voornemens. Meer tijd met God doorbrengen, meer praten met God, Bijbellezen. Maar hoe dan?

Om je hiervoor te inspireren organiseren we op dinsdag 31 januari weer een avond creatief Bijbellezen, om elkaar te stimuleren tijd met God door te brengen. Dan kan op verschillende manieren.
Nieuwsgierig? Kom dan vooral naar deze avond. Ook als je in november al bent geweest. De deur van de Immanuëlkerk staat vanaf 19:45u open en om 20:00u zullen we starten. Van harte welkom!

Je kunt je opgeven bij Margreet Zandbergen, Ds Harald Overeem of Klaas-Wouter van Vuuren, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..