• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Collecteren met een collectezak. Het is alweer even geleden, maar vanaf aanstaande zondag 22 januari zal er weer fysiek gecollecteerd worden in De Rank. U kunt dus uw contante geld of collectebonnen weer in de collectezakken deponeren tijdens het moment van het “inzamelen van de gaven”.
Alle digitale mogelijkheden om aan de collectes te geven blijven uiteraard ook bestaan.

Dus u kunt ook blijven geven door de maandelijkse overschrijving, de Rank-app of via het scannen van de QR-code.

Deze QR-code treft u ook aan op de collectezakken in de vorm van een button die aan de collectezak is bevestigd. Dus heeft u geen contant geld of collectebonnen, haal dan uw telefoon tevoorschijn. U kunt met uw camera de QR-code scannen of de telefoon tegen de button aanhouden om deze via NFC te scannen. U komt dan op een pagina met de actuele collectes in De Rank en kunt eenvoudig via iDeal aan deze collectes geven. Geef wel de collectezak eerst door aan degene die naast u zit voordat u de donatie via uw telefoon afhandelt.

En weet u het nog? De eerste collectezak (met de stip op het handvat) is bestemd voor de diaconale doelen. Informatie over het diaconale doel is te zien op de beamer. De tweede collecte is altijd bestemd voor kerkbeheer, bestemd voor al het werk en de daaraan verbonden kosten binnen onze eigen wijkgemeente.

Heeft u thuis nog collectebonnen? Ook die kunt u weer gebruiken in de wekelijkse collecten. En deze zijn nog steeds te bestellen. Zie daarvoor de informatie in Kompas of hier op de website.