• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Alweer voor de 24e keer organiseren de gezamenlijke kerken en De Zonnebloem van Waddinxveen de Ontmoetingsdag voor zieken en ouderen.

Deze dag zal op zaterdag 23 september 2023 vanaf 09.30 uur worden gehouden in het Anne Frankcentrum aan het Jan van Bijnenpad. 
Het is een dag om elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekkere traktatie. Na de koffie [of thee] is er een liturgisch moment.

Het thema van deze morgen is “Geloven in de herfst van ons leven’’, verzorgd door heren ds. J. Overeem. Protestantse Wijkgemeente De Rank; ds. J. Vos, geestelijke verzorger Souburgh en Pastor P. Schuurmans [diaken] Geloofsgemeenschap St. Victor.

Daarna is het tijd voor een aperitief, gevolgd door een smakelijke lunch. Na de lunch is er een muzikaal optreden. 
Om 15.30 uur is het tijd om weer naar huis te gaan.

Als u geen vervoersmogelijkheden hebt, kunnen wij dit voor u regelen.
Er zijn geen kosten voor deze dag, een kleine vrijwillige bijdrage aan het eind van de dag zal zeker gewaardeerd worden.

Vanaf 14 augustus zullen de uitnodigingen bezorgd worden, de uiterste inleverdatum van de uitnodigingen zal zijn op woensdag 13 september. Ook kunt u zich opgeven bij Henk Starreveld telefonisch op de volgende nummers 0657206374 en 0182-757701 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.