• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Dinsdagmiddag 13 februari 2024 wil ik u [Henk Starreveld] in een PowerPointpresentatie de bouw van een 9,8 ha grote rozenkwekerij van Porta Nova laten zien, de bouw die begonnen is met het afbreken van potplantenkwekerij Sjaloom.

Na de afbraak eind 2017 is er begonnen met de bouw van deze mooie kas. Porta Nova is wereldwijd één van de grootste telers van Red Naomi rozen, en ook met een afdeling voor White Naomi rozen.
In februari 2018 ben ik begonnen met foto,s en filmpjes te maken tijdens de bouw van deze kas. Een dag voor Valentijnsdag wil ik u laten zien en vertellen wat er gebeurt voordat deze rozen bij u in de huiskamer komen te staan.

De presentatie is tijdens de inloopmiddag voor ouderen is in de Immanuëlkerk, de toegang is via de zijdeur van de kerk, dit vanaf 14.00 uur. Aanvang presentatie is 14.30 uur.
De kosten voor deze middag zijn gratis, u krijgt dan ook een kopje koffie/thee en frisdrank aangeboden.
Wel stellen wij het op prijs op een kleine vergoeding voor deze middag, er staat dan ook een busje voor u bijdrage bij de ingang van de zaal, met dit geld kunnen wij in het komend jaar weer andere gasten uitnodigen.

Wilt u ook deze presentatie meemaken, maar voelt u zich nog [geen oudere] dan bent u natuurlijk ook welkom op deze middag.

Welkom namens
Janny, Annie, Ton en Greet, Hannie en Sjanneke en Henk