• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

In verband met ook een maaltijd voor alleenstaanden in de avond hebben wij besloten om de high tea een week te verplaatsen.

Dus vervalt de 14e mei en willen wij u verwelkomen op dinsdagmiddag 21 mei. Aanmeldingsformulieren liggen op de informatietafel in de kerk.

Namens het team Inloopmiddag,
Henk Starreveld

 

Eerder bericht over de High Tea:

High tea inloopmiddag
Op 14 mei willen wij het eerste halfjaar afsluiten met een high-tea bij Intratuin te Zevenhuizen. Verleden jaar werd dit door iedereen gewaardeerd, dus willen we u hiervoor weer uitnodigen.
Het eerste halfjaar mochten we leuke middagen organiseren, zoals een filmmiddag, een presentatie over de bouw van een rozenkwekerij, Koek en Snoepie was ook een succes en bij het verschijnen van deze Kompas is ook de presentatie van de zilversmid achter de rug.

Helaas zien we als team ook dat het voor enkele ouderen moeilijk wordt om deze middagen te bezoeken, ook denken we aan de mensen die ons ontvallen zijn. Het lukt ons nog niet om een nieuwe groep [ouderen] aan te trekken om deze middagen te bezoeken, dus worden de inkomsten van het busje ook steeds minder. Vanuit de kerk is er wel een bepaald budget beschikbaar, maar ook onze gasten verhogen hun kosten voor een presentatie. Voor de kosten van de high-tea vragen wij van u een bedrag van € 17,50 per persoon.
Over de aanmelding voor deze middag krijgt u nog bericht van ons, dit zal bij het verschijnen van deze editie van de Kompas al gebeurd zijn. 

Wij gaan ons tijdens de zomerstop weer voorbereiden op enkele leuke middagen in het tweede halfjaar van 2024.
Na de vakantie hopen wij u weer gezond en wel te kunnen begroeten. 

Een groet voor u namens;
Janny, Annie, Ton en Greet, Hannie, Henk en Sjanneke