• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Vanwege de corona maatregelen is fysiek collecteren in de eredienst niet mogelijk. Op dit moment komen we niet bij elkaar in de diensten, maar ook als dat straks wel weer kan is het om hygiënische redenen beter dat (voorlopig nog) niet te doen. Ook bespaart dat het nodige werk om het fysieke geld en de collectebonnen te tellen en verder te verwerken.

Daarom de aansporing om uw gaven voor de collecte zelf over te maken op de manier die u inmiddels gewend bent en hieronder nog een keer wordt toegelicht.

Deze opbrengsten zijn in deze tijd meer dan nodig. 

U kunt uw gaven geven via De Rank-app of door via deze link aan de collectes van de week te geven:
collecte-link. Via uw telefoon kunt u hiervoor ook de QR-code scannen die hiernaast staat afgebeeld.

Bijdrage collecte zelf overmaken 
Tijdens de digitale uitzending op zondagmorgen wordt het rekeningnummer getoond waarop u zelf uw collecte bijdrage kunt overmaken: NL51 RABO 0373.7316.98 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen Betaalrekening De Rank.

Ook in deze tijd is het van belang om via de diaconie steun te kunnen verlenen aan degenen die dat nodig hebben, ver weg en dichtbij. Ook om ervoor te zorgen dat we de kosten van onze wijkgemeente kunnen blijven betalen. De bedragen die op dit nummer als collectebijdrage worden ontvangen zijn bedoeld voor de diaconie 55% en voor kerkbeheer 45%. Om het u gemakkelijk te maken adviseren wij u via uw betaalrekening een wekelijkse periodieke betaling naar dit nummer aan te maken. In dat geval heeft u er helemaal geen omkijken meer naar! Op het moment dat de reguliere kerkdiensten weer worden hervat kunt u simpelweg vanaf die datum de periodieke betaling weer intrekken. Mocht u hierover vragen nog hebben dan kunt u terecht bij één van de kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kerkrentmeesters