• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Kennisquiz en agapémaaltijd zaterdag 8 februari 2010
De eerste activiteit van de evenementencommissie is de inmiddels beroemde kennisquiz van De Rank met aansluitend de gezamenlijke Agapè-maaltijd. Zet de datum alvast in de agenda. zaterdag 8 februari. Dit is een activiteit voor jong en oud, zet de datum dus op de gezinskalender. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Op naar de Rommelmarkt 2020
Nu de kruitdampen zijn opgetrokken en de oliebollenlucht is verdwenen gaat het weer ‘kriebelen’ in menig huishouden.

De ouderwetse grote schoonmaak doet bijna niemand meer, maar er moet wel van tijd tot tijd opruiming gehouden worden. En dan komt u vast wel iets tegen dat weg gegooid mag omdat u er niets meer aan heeft. Maar misschien is het nog wel bruikbaar voor iemand anders. De oplossing daarvoor is: inleveren voor de Rommelmarkt.

Inzameling van spullen
Voor de Rommelmarkt van 9 mei 2020 kunnen we nog veel spullen gebruiken. Elke maandagavond staan de deuren van de Smitshoeve, Henegouwerweg 100 open. Tussen 19.00 en 20.00 uur kunt u hier uw spullen inleveren. Wel vooraf bij voorkeur een appje of anders een telefoontje naar Henk Oosterom. Zijn nummer is 06 – 1441 8748. Boeken, CD’s, huishoudelijke spullen, curiosa, je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het gebruiken. We nemen echter geen grote meubels in. Twijfelt u of hetgeen u wilt brengen geschikt is voor de rommelmarkt, informeer dan even bij Henk of Ida.

Verhuur Partytent en Springkussen
Geeft u een feestje en heeft u een ruimteprobleem, dan hebben wij de oplossing. Huur onze partytent. Is het een kinderfeestje dan kunt u ook het springkussen huren. Foto’s van de te huren partytent en/of springkussen alsmede de prijs kunt u hier zien op de website.

Inzameling oud papier, oude metalen en gebruikt frituurvet
Het is nog steeds mogelijk uw oude papier zelf in te leveren bij de Firma Metselaar, Onderweg 37, Waddinxveen. Ook kunt u het papier inleveren op de navolgende verzamelpunten:

  • Arie van Nielen, Jan Dorrekenskade - Oost 102
  • Gerrit Smit, Henegouwerweg 100 (ook uw oude metaal/ snoeren en frituurvet!)

Brengt u het papier zelf bij de firma Metselaar, dan moet u even melden dat het aantal kg. bij “De Rank” wordt genoteerd.
LET OP: u kunt geen karton meer inleveren. Vanwege de late papierprijs wordt geen vergoeding voor karton meer gegeven en bij inleveren moet er zelfs voor betaald worden bij de fa. Metselaar.

Punten en cadeaubonnen sparen
Bij de uitgang van de kerkzaal staat wekelijks een schoenendoos. Hier kunt u spaarzegels van Douwe Eg¬berts en Bakkerij Het Stoepje kwijt. Ook cadeaubonnen, VVV-bonnen of andere bonnen zijn welkom!
Activiteitenkalender
Vergeet niet in uw agenda te noteren:

  • Kennisquiz en agapémaaltijd zaterdag 8 februari 2020
  • Rommelmarkt zaterdag 9 mei 2020 (de dag voor moederdag)

Namens de Evenementencommissie,
Ida Molenaar

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten