• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De kerkdienst van 28 juni zal worden geleid door ds. Harald Overeem en wordt om 10:00 uur live uitgezonden via het Youtube-kanaal van De Rank: youtube.derankwaddinxveen.nl.
Er is beperkte mogelijkheid om de dienst bij te wonen. Mensen worden hiervoor uitgenodigd door de wijkouderling, deze keer mensen uit wijk West.

🧒 Voor de digitale kindernevendienst op zondag 28 juni zijn er weer verwerkingen beschikbaar. Deze kun je downloaden en printen vanaf de jeugdpagina van De Rank: klik hier.
💡  De preeksamenvatting is vanaf zondag ook hier te vinden.

Inzameling van de gaven
Tijdens deze diensten is er één collecte. U kunt uw gave overmaken op rekeningnummer: NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen. Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de Diaconie en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen! Lees hier meer over het diaconale deel van de collecte van deze zondag.


We zullen de komende weken de kerkdiensten online blijven verzorgen. Vanaf 21 juni zullen de diensten op zondag om 10:00 uur rechtstreeks worden uitgezonden via Youtube (beeld en geluid) en Kerkomroep.nl (alleen geluid). Er is in de maand juni zeer beperkt mogelijkheid om de dienst in het Coenecoop College bij te wonen. Vanaf juli wordt dit geleidelijk opgeschaald. Lees hier meer.

De opnamen van de diensten van de afgelopen weken kunt u hier nog terugkijken. Wilt u opnamen van eerdere diensten terugkijken stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de datum van de dienst die u wilt terugkijken.

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten