• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zaterdag 14 september organiseert de Evenementencommissie weer de traditionele BBQ op de startzaterdag van De Rank. Plaats van handeling is uiteraard weer het schoolplein van het Coenecoop College. Bij eventueel slecht weer kunnen we uitwijken naar binnen om te eten. En naast een variëteit aan vlees is het buffet ook gevuld met versgemaakte salades, stokbrood en fruit.

Ditmaal geen door ons georganiseerde fietstochten, maar er is de mogelijkheid om mee te fietsen met de Rabobank Sponsorfietstochten die ook op deze dag worden georganiseerd; kijk hier voor meer informatie.

Dat betekent niet alleen fietsen voor de beweging en de gezelligheid maar er wordt ook nog voor betaald!
De opbrengst is bestemd voor de familie Van der Maas die is uitgezonden naar Albanië en voor David Begeer die uitgezonden is naar de Logos Hope. Dus voldoende redenen om deze dag lekker te gaan fietsen. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier voor de sponsorfietstochten.

U bent vanaf 17.00 uur welkom voor een drankje en vanaf 17.30 uur willen we starten met de maaltijd. 

Aanmelden kan via dit formulier (ook hieronder).
De kosten bedragen Eur. 7,50 voor volwassenen en Eur. 2,50 voor kinderen (tot en met 11 jaar). Dit is inclusief drankjes. Het bedrag kunt u (contant) afrekenen voorafgaand aan de BBQ. Wij zien u graag op zaterdag 14 september!

De Evenementencommissie

 

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten