• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Hoeveel nachtjes het nog slapen is voor het de dag is van de Snuffelmarkt weet ik niet, want ik weet niet wanneer u dit leest. Wel weet ik dat het op het moment van schrijven nog 35 nachtjes is.

Zaterdag 2 november zal de super gezellige Snuffelmarkt weer plaatsvinden in het Coenecoop College. Er is weer een ruime sortering te vinden van allerlei gebruikte, maar nog goed bruikbare, spullen. Zoals boeken en CD's, video's en DVD's, kleding, schoenen, curiosa en antiek, speelgoed en knuffels en kerst- en huishoudelijke spullen.

De handwerkclub ‘Haak maar aan’ is aanwezig met eigengemaakte producten en er is een 'groenmarkt' waar u naast planten ook bloemen en bloemstukjes kunt kopen. En uiteraard is ook de ‘Snuffel-kaas-shop’ met een grote verscheidenheid aan heerlijke kazen weer present.

Voor de lekkere trek (of grote trek, dat kan natuurlijk ook) is er weer een uitgebreide catering met koffie/thee en lekkere versnaperingen en diverse lunchsnacks, waarmee u even lekker kunt uitrusten op het terras. Het terras is ook een uitstekende plek om elkaar te ontmoeten onder het genot van een versnapering. De heerlijke, versgebakken oliebollen zijn weer te koop en ook vooraf te bestellen via het formulier (klik hier). 
De opbrengst van de Snuffelmarkt is dit jaar bestemd voor de huisvesting van De Rank. Of die huisvesting nu in het nieuwe Coenecoop College zal zijn of elders, het brengt altijd kosten met zich mee. Het oude gezegde is: verhuizen kost bedstro!
Wij zien u heel graag op de Snuffelmarkt op zaterdag 2 november van 9.00 - 14.00 uur in het Coenecoop College!

Inzameling van spullen
Zonder spullen geen Snuffelmarkt en al helemaal geen Rommelmarkt, dus… lever uw gebruikte en voor andere nog bruikbare spullen in. Elke maandagavond staan de deuren van de Smitshoeve, Henegouwerweg 100 open. Tussen 19.00 en 20.00 uur kunt u hier uw spullen inleveren. Wel vooraf bij voorkeur een appje of anders een telefoontje naar Henk Oosterom. Zijn nummer is 06 – 1441 8748.

Medewerkers gezocht
Zonder hulp van vrijwilligers kan ook de Snuffelmarkt niet. Heeft u zin en tijd om ons te komen helpen op zaterdag 2 november dan bent u uiteraard van harte welkom. Misschien vindt u het meewerken wel zo leuk dat u zich gelijk spontaan opgeeft voor de Rommelmarkt op 9 mei 2020. Dat zou mooi zijn. U kunt zich aanmelden bij Kees Alblas, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op nr. 06-54285365.

Activiteitenkalender
Vergeet niet in uw agenda te noteren:
• Snuffelmarkt zaterdag 2 november 2019
• Kennisquiz en agapémaaltijd zaterdag 8 februari 2020
• Rommelmarkt 9 mei 2020

Namens de Evenementencommissie,
Ida Molenaar – 06-42516502- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanwege het coronavirus
zijn er geen activiteiten in De Rank.

De kerkdiensten op zondagmorgen
worden via Youtube uitgezonden.

Meer informatie

Kerkdiensten