• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Proef 2019

"De jeugd heeft de toekomst!"

Zo luidt het gezegde. Maar als jongere heb je pas echt een toekomst als je God hebt leren kennen. Het jeugdwerk van De Rank wil jou daarbij helpen. Met clubs, catechisatie en andere activiteiten. Op zondag en door de week. Momenten waarop jij God én leeftijdsgenoten kunt ontmoeten. 

Groeien in geloof is iets persoonlijks, maar het is fijn om te weten dat je het niet alleen hoeft te doen. Hieronder (en hier, linkermenu) vind je een overzicht van wat er voor de jeugd wordt georganiseerd. Voor elke leeftijd is er iets te doen. De ene activiteit richt zich vooral op de relatie met God. Andere activiteiten zijn gericht op ontspanning. Een link naar het geloof ontbreekt nooit. 

Voor alle activiteiten ontvang je vanzelf een uitnodiging. Een beschrijving en de data vind je ook bij de beschrijvingen van de activiteiten. Ben je nieuw, spreek ons gerust aan! We zien uit naar je komst! 

Overzicht van het jeugdwerk in De Rank
Klik hier om de activiteiten in de kalender te bekijken

Missie
In 2008 is geprobeerd om, samen met de jongeren, een beeld te vormen van de plaats en functie van het jeugdwerk. Al deze inspanningen hebben geleid tot het formuleren van een zogenaamd missie-statement.

Missie statement

“Jongeren BEREIKEN en ze BINDEN aan christenen,
ze helpen om te GROEIEN in hun geloof en
hen uit te dagen hun geloof UIT TE DRAGEN
en God te EREN met hun leven" 

Met deze missie voor ogen zoeken we naar wegen om dit te verwezenlijken. Het is namelijk niet een opdracht voor volwassenen alleen, maar ook voor jou, als jongere. Voor jou zijn al de clubs, de catechisatie, gespreksgroepen, enzovoort opgezet. Doe mee! Mocht je nog - andere - wensen hebben, laat het ons dan weten of de leidinggevende van deze clubs. Jouw stem moet gehoord worden!

Activiteiten
Klik hier voor alle activiteiten die binnen De Rank voor de jeugd en jongeren worden georganiseerd; ze verschijnen dan links hiernaast in het menu. Klik op de gewenste activiteit voor meer informatie.

Annet Looijen, Mark van den Brink.
Jeugdouderlingen

Kerkdiensten

Activiteiten