• Liturgisch centrum Immanuëlkerk

  • Liturgisch centrum Ontmoetingskerk

  • Liturgisch centrum De Rank

Algemene Kerkenraad

Beleid
Kerken zijn, al tweeduizend jaar, in beweging. De Protestantse Gemeente te Waddinxveen (PGW) maakt daar geen uitzondering op.
In het beleidsplan beschrijven wij de weg die we als PGW hopen te gaan. Hoeveel plannen er ook gemaakt worden en hoeveel ideeën er ook geboren worden, deze weg zal ook een gelóófsweg voor ons zijn die we bewandelen in het vertrouwen dat Gods Geest ons leidt en ons aan elkaar geschonken heeft (vgl. Johannes 3.8).
Lees hier het beleidsplan "Heilzaam Present".

Samenstelling en werkwijze
De Protestantse Gemeente bestaat uit de 2 wijkgemeenten van de PGW: de wijkgemeente 't Spectrum en de wijkgemeente van bijzondere aard De Rank. De Algemene Kerkenraad (AK) bestaat uit ambtsdragers die volgens rooster door en uit de twee wijkkerkenraden zijn aangewezen. De Algemene Kerkenraad behandelt alle activiteiten die onder gezamenlijke verantwoordelijkheid worden verricht.

Vergaderingen Algemene Kerkenraad
De Algemene Kerkenraad vergadert gewoonlijk 1 x per zes weken op donderdagavond. De scriba van de Algemene Kerkenraad is bereikbaar via het email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Algemene Kerkenraad bestaat uit de volgende personen: