• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

×

Bericht

Failed loading XML...

Mannenavonden

Regelmatig zijn er op vrijdagavond ‘Mannenavonden’ waarop mannen uit de gemeente - maar ook heren buiten De Rank zijn van harte welkom - met elkaar onderzoeken wat de Bijbel zegt over jouw rol/taak als man, echtgenoot, vriend, vader, werknemer, (schoon)zoon, enzovoort en wat dit betekent voor jouw dagelijks leven.

De avonden zijn eenmaal per maand op vrijdag tussen 20.00 – 22.00 uur en hebben een wisselend onderwerp. In het afgelopen seizoen hebben wij bijvoorbeeld gesproken over de volgende thema’s: ‘Wat heb je zelf gehad aan je geloofsopvoeding, wat had je graag anders gezien en wat geef je door aan je kinderen en anderen?’ ‘Is er een bijbeltekst die veel voor je betekent en waarom?’ ‘Gemeente zijn, wat betekent dat voor jou?’ Of soms praten we na over een preek, die we op zondag hebben gehoord.

Per avond is er een trekker die het thema kort inleidt. Locatie is bij toerbuurt bij één van de mannen thuis. 

De eerstvolgende avonden in het nieuwe seizoen 2023/2024 zijn: 29 september, 27 oktober en 24 november en 26 januari.
De decembermaand slaan we altijd over en data voor de tweede seizoenshelft worden in januari vastgesteld.

Lijkt het jou leuk om aan te schuiven, voel je vrij om te komen. Wil je meer weten, neem dan contact op met Wim en/of Rob. Wij zullen je dan ook informeren bij wie de bijeenkomst gehouden wordt.