• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De Rank - Moedergroep

Hoi Moeders!

Hebben jullie ook wel eens vraagtekens bij hoe je nu precies vorm moet geven aan je geloof in de opvoeding van je kinderen? Hoe ga je bijvoorbeeld om met het buurjongentje
dat bepaalde filmpjes mag kijken, die jij je kinderen liever niet laat zien en wat doe je als je het buurmeisje hoort vloeken? Op welke manier leer je je eigen kinderen eigenlijk bidden en hoe leg je uit wat de christelijke feesten precies betekenen?

Al dit soort vragen en nog veel meer willen we in de moedergroep van de Rank met elkaar bespreken. We hebben een leuk boekje met voor elke avond een kort hoofdstukje, waarin allerlei soorten onderwerpen worden behandeld. Je hoeft van te voren dus niet veel voor te bereiden en we komen ongeveer één keer in de maand samen, omdat we snappen dat moeders het druk genoeg hebben. 

Lijkt het je leuk om samen met andere moeders uit de Rank gezellig samen te komen en te praten over de geloofsopvoeding van je kinderen (tussen de 0 en 12 jaar), sluit dan ook aan bij de moedergroep.

De eerste avond staat geland op dinsdag 28 september 2021 op Roosje Voshoeve 82 in Waddinxveen (bij Evelien). De koffie staat klaar om 19:45u. Wil je graag een keer aansluiten, maar kan je niet de eerste keer, neem dan contact op met Evelien, zodat je aan de groepsapp kan worden toegevoegd en op de hoogte blijft van de data voor volgende avonden.

Groetjes,
Evelien van Vuuren en Maria Oosterom

Zoek ook in de kalender op "Moedergroep" voor de geplande data.

Wij hopen u te ontmoeten en neem gerust een vriendin mee! 
Wilt U ook meedoen of wilt U meer informatie: bel of mail dan gerust (zie hieronder). U bent van harte welkom!