• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De Rank - Gebedskring

'Samen bidden, samen zoeken naar het plan van onze Heer!' Dat is het motto van de gebedskring. Het maakt niet uit hoe je bidt, wie je bent of wat je doet. Voor God zijn we allemaal gelijk. Hij kent ons hart en ziet ernaar uit dat we bij Hem komen zoals we zijn. Met onze zorgen maar ook met de lof die Hem toekomt.

Samen bidden is samenbindend. Het is fijn om dat te ervaren en om van elkaar te leren. Als je samen de noden en dankzeggingen bij God brengt, vul je elkaar aan. Zo wordt het gezamenlijk gebed één gebed voor God. Je stimuleert elkaar in het volharden in het gebed. Wat is er fijner dan dat je elkaar dichter bij God brengt? De gebedskring wil zo'n plek bieden. Een plek om te bidden voor elkaar en anderen, voor het werk van De Rank, voor de kerk wereldwijd.

Klik hier voor het stukje beleid dat voor de gebedskring geformuleerd is.

De gebedskring komt eenmaal per veertien dagen, het hele jaar door, op donderdagavond bijeen. En duurt ongeveer een uur. Het heeft een open karakter. Je hoeft je niet vooraf aan of af te melden en er is ook geen verplichting om iedere keer te komen. Actuele gegevens over tijd en plaats vindt u hieronder. We hebben gekozen voor verschillende adressen verspreid over Waddinxveen zodat er altijd wel een keer bij u in de buurt wordt samengekomen. De data staan ook vermeld in een folder die u in de informatiekast in de kerk kunt vinden. 

Als we kijken naar wat er allemaal gebeurt in de Rank dan is dat heel veel. Daar willen we God, onze liefdevolle Vader voortdurend in betrekken. Wij kunnen echter niet alles weten. Daarom willen wij commissies vragen hun gebedsintenties aan ons door te geven (door er b.v. een agendapunt van te maken). Wij gaan zorgvuldig om met de informatie. We práten niet over mensen maar bídden voor mensen.

Tot slot: Wilt u dat er voor bepaalde activiteiten of mensen wordt gebeden, bespreek dit dan met de betreffende personen. Als u wilt kunt u de gebedspunten ook anoniem aan ons doorgeven. Wij horen graag van u.
U kunt ook bellen naar degene waar op dat moment de kring bijeen komt of uw gebedspunten of vragen mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoek in de kalender op "Bidstond" voor de geplande data.

Hieronder het overzicht voor 2023/2024: