De deelnemers volgen Jezus in zijn laatste dagen van zijn leven. Onder zware omstandigheden zegt hij vaak tegen zijn volgelingen: "Wees niet bang!" Maar dat is erg vreemd omdat er heel veel is om bang voor te zijn in Jezus' tijd op aarde: oorlog, onderdrukking, geweld, armoede, ziekte, dood, haat en honger. Genoeg om angstig, bezorgd of verdrietig van te worden. Gaat Jezus dat dan even weghalen als hij zegt: "Wees niet bang?"

In dit paasspel ontdek je dat Jezus de angst niet weghaalt, maar hij geeft je iets nieuws, iets extra's. Jezus haalt je niet weg uit het gevaar maar hij geeft liefde, hoop, rust, vertrouwen, geloof, moed om de situatie aan te kunnen. Of om andere mensen in dezelfde toestand iets te geven wat jij net van Jezus hebt ontvangen.

Je speelt een aantal rondes van dit spel thuis, samen met minimaal 1 ouder of broer/zus. De leiding stuurt aan de deelnemers verschillende challenges: puzzels, creatieve en doe-opdrachten waarmee je punten kunt verdienen als je ze binnen de tijd oplost of uitvoert.

Opgeven kan tot vrijdagavond 10 april 21.00 uur. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld hierin je 06-nummer. Je krijgt dan een email met een link naar de online Paaschallenge.

Kijk voor info ook op instagram derankjeugdDus blok alvast af in je online agenda: zaterdag 11 april 19.30 uur!

Elze, Erica en Annet