• Banner Welkom in De Rank
 • Liturgisch centrum De Rank, wit

 • Liturgisch centrum De Rank, paars

De Rank - Evenementencommissie

Het doel van de evenementencommissie wordt krachtig geformuleerd:

'het organiseren van activiteiten die de gemeenschap samenbindt en uitnodigend zijn naar mensen buiten de gemeente.'

De rommel- en snuffelmarkt zijn de jaarlijks terugkerende hoogtepunten, maar een blik in de agenda van de commissie belooft meer: een fietstocht met BBQ aan het begin van het seizoen, sport- en spelmiddag en ook een strandwandeling, muziekavond en Agapémaaltijd behoren tot de mogelijkheden.

De vaste jaarlijkse evenementen zijn:

 • Sport- en spelmiddag met afsluitende Agapè-maaltijd
 • Rommelmarkt (website)
 • Startweekend met fietstocht en afsluitende BBQ
 • Snuffelmarkt

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving en foto's van deze activiteiten.

U begrijpt, de verschillende evenementen bieden u volop de gelegenheid uw mede gemeenteleden - jong en oud en alles daar tussen in - eens van een andere kant te leren kennen, maar ook om 'hen die daarbuiten zijn' eens op een ongedwongen manier te laten kennismaken met De Rank.

Met zoveel activiteiten kunt u niet buiten schot blijven!

INZAMELING
De evenementencommissie zorgt ook voor de inzameling van oude metalen (ook snoeren) en gebruikt frituurvet en -olie. Dit bedrag wordt toegevoegd aan de begroting van De Rank. Klik hier voor meer informatie over de inzameling.
Uw overige spullen die "overcompleet" zijn (nog goed bruikbaar maar u heeft ze niet meer nodig) kunt u ook brengen bij de "Smitshoeve", Henegouwergweg 100. Deze worden dan weer verkocht op de Rommel- en Snuffelmarkt t.b.v. De Rank. Graag even bellen (06-25 3757 51) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u spullen komt brengen.

TE HUUR
De evenementencommissie van De Rank verhuurt - voor uw feestje of evenement - een springkussen voor de kinderen en een grote partytent (8 x 4 meter). Klik hier voor meer informatie. Ook is er een ruime sortering aan kleding die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een uitvoering, toneelstuk, musical of event. Neem contact op met Gerrit Smit (tel. 0182-619406) voor meer informatie hierover.
 
GIFTEN
WIj zijn blij met elke gift om het werk van de Evenementencommissie binnen De Rank te steunen. U kunt uw gift of donatie overmaken naar rekeningnr NL95 RABO 0373 7317 79 en wel ten name van CvK De Rank inz. Even. Cie de Rank. Dank hiervoor!
 
Voor actuele zaken kunt u ook onze  Facebook-pagina bekijken of stuurt u een bericht naar of belt met één van de leden van de evenementencommissie:

 

Subcategorieën

 • De Rank - Oude Kranten, Metaal, Frituurvet 2

  U kunt oud papier brengen bij de Fam. Metselaar, Onderweg 35/37, met de vermelding dat het aantal kilo's moet worden bijgeschreven op het conto van De Rank.
  Het geld dat wij hiervoor krijgen gaat naar het werk binnen wijkgemeente De Rank.

  Ook zamelen we oud metaal en fituurvet en -olie in. Dit kunt u brengen bij de familie Smit (graag eerst even bellen, adres en telefoonnummer hieronder).

  Voor meer informatie: