• Banner Welkom in De Rank
 • Liturgisch centrum De Rank, wit

 • Liturgisch centrum De Rank, paars

De TFC van familie Van der Maas (uitgezonden vanuit onze gemeente naar Albanië) verkoopt in de periode 23 oktober tot en met 6 november een heerlijk speculaaspakket en het bijbels dagboek "Een Handvol Koren 2021".

Met de aanschaf van de speculaas en het dagboek ondersteunt u direct het werk van Aad en Dineke van der Maas in Albanië. Lees hier meer over deze uitzending.
Hieronder vindt u alle informatie over deze actie.

Heerlijk speculaaspakket
Bakkerij 't Stoepje bakt al jaren de lekkerste speculaas en heeft ook dit jaar weer een heerlijk speculaaspakket samengesteld met verschillende soorten speculaas. Wij mogen het volgende pakket voor € 10,= aan u aanbieden en uiteraard gaat een groot deel van de verkoop naar de TFC waarmee u direct het werk van Aad en Dineke in Albanië steunt:

 • 1 plak gevuld speculaas (amandelspijs)
 • 1 speculaas pop
 • 400 gram kruidnootjes
 • 500 gram speculaasjes

Een dagboek voor jong en oud!
Het bijbels dagboek van de GZB is al generaties lang voor heel veel mensen tot zegen geweest. Het helpt je om in het leven van alledag de blik even op iets anders te richten, beter nog: op Iemand anders! Het helpt je je te herinneren aan de belofte van Jezus: 'Zie, Ik ben met u al de dagen, tot de voleinding van de wereld!' Dat geeft troost en hoop, zeker ook in de onzekere tijd waarin we nu leven.

Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde kerk. Lees hier een paar overdenkingen als voorbeeld. De verkoop van het dagboekje laat de laatste jaren een stijgende lijn zien. Met een oplage van ruim 39.000 stuks is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland.
Maar liefst € 8,00 van de prijs van € 12,50 voor het dagboek komt rechtstreeks ten goede aan het werk van de familie Van der Maas in Albanië en draagt dus bij aan het jaarlijkse streefbedrag waar de TFC van Aad en Dineke zich voor inzet.
? Aad van der Maas heeft zelf ook een aantal bijdragen geschreven in dit nieuwe dagboek.

Bestellen
U kunt het speculaaspakket en/of het dagboek tot en met vrijdag 6 november bestellen door het formulier hieronder (of hier) in te vullen. Na betaling en verzameling van alle bestellingen zullen wij de speculaas bestellen bij 't Stoepje en ook de dagboeken in één keer bestellen bij de GZB. Op die manier zorgen we ervoor dat het grootste deel van de prijs van de boekjes voor het werk van Aad en Dineke wordt bestemd. Het speculaaspakket en/of het dagboek worden dan in de laatste week van november bij u thuisgebracht!

Bestelt u zowel het speculaaspakket als het dagboek dan betaalt u € 20,00 (in plaats van € 22,50).

Heeft u nog vragen of opmerkingen laat het ons weten via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ACTIE IS BEEINDIGD

 

 

 Vijf goede redenen om het dagboekje te kopen:

 1. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u
  ook nog eens direct de uitzending van de familie Van der Maas naar
  Albanië.

 2. Het is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee over-
  denkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één
  voor persoonlijke bezinning. Kent u het dagboekje nog niet? U kunt
  hier een aantal overdenkingen inzien.

 3. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendings-
  werkers (waaronder Aad van der Maas) mee aan het dagboek. Doordat
  zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje
  in Gods wereldwijde kerk.

 4. Het dagboek biedt leuke extra’s zoals kinderpuzzels, wereldrecepten
  en verhalen uit de landen waar de GZB werkt.

 5. Met een oplage van 39.000, is ‘Een handvol koren’ het best
  verkochte dagboek van Nederland

 

      

[ klik op plaatje voor grotere weergave ]