• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Verhuizing Nederland
17 mei komen Dineke en Jos weer naar Nederland. Zij zullen, zoals al eerder gemeld, weer hun intrek nemen in hun huis aan de Linzenakker 42 te Waddinxveen. Hier zijn zij herenigd met Chris. Jos kan nog een aantal weken naar de Driestar in Gouda, voordat het schooljaar ten einde loopt. Na de zomer zal hij zijn middelbare school dus in Nederland afmaken. Gelukkig heeft Dineke al een nieuwe betrekking gevonden, te weten als ambulant hulpverlener bij Agathos Thuiszorg in Gouda.

Agathos Thuiszorg biedt verschillende vormen van hulp bij huishouden, verpleging en verzorging en doet dit vanuit een Christelijke levensovertuiging. Dineke zal 20 uur per week voor Agathos Thuiszorg werkzaam zijn. Aad zal hopelijk eind mei verhuizen naar een kleinere woning binnen Tirana in Albanië. Aad blijft in Albanië en de regio zijn werk vol goede moed voortzetten. De eerste weken van mei was hij veel op reis in het zuiden van Albanië.

Fokusi Conferentie
In de week van 22 april jl. heeft Aad een conferentie georganiseerd voor 12 lokale kerken uit Albanië en Kosovo. Deze kerken nemen o.a. deel aan het Fokusi programma. Er hebben lezingen en seminars plaatsgevonden, van Rik Lubbers en Elvis Plaku. Veel partnerorganisaties zoals Teen Challenge, Dritez, BUFSH, IBSHm ISTL, Vrijheid in Christus, ABC Clinic, LinkAcross en Voedselbank Albanië gaven presentaties. Het voornaamste doel van deze conferentie was kennismaking.

 

Stand van zaken fondsenwerving

Op moment van schrijven is er nog steeds € 10.830,- toegezegd, waarvan we € 4.270,- hebben mogen ontvangen. Dank u hartelijk voor uw giften om zodoende het werk van Aad van der Maas in Albanië mogelijk te maken.

Betrokkenheid vanuit De Rank
Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u op deze website en ook via gzb.nl/famvdmaas.
Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”. Ook vragen we om de familie Van der Maas te steunen door een vaste donatie, maandelijks of jaarlijks, wat u wilt, klein of groter.

De Thuisfrontcommissie
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.