• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Vaccinatie Aad van der Maas
Begin juli was de corona kleurcode van Albanië geel. Dit betekent dat er maatregelen gelden ter bestrijding van het corona virus oftewel let op, veiligheidsrisico’s. Op een bevolking van ruim 2,8 miljoen, zijn helaas 2500 mensen overleden, maar bijna 970.000 vaccindoses toegediend. 25 juni jl. heeft Aad zijn eerste corona vaccinatie ontvangen. Dankbaar, biddend voor gezondheid en Gods bescherming.


Podcasts

Zending is een Bijbelse opdracht. De GZB heeft diverse podcasts gemaakt waarin collega-zendingswerkers vertellen over hun werk en leven: Joanne Folmer en haar man Willem werken beiden als arts in Congo, een land dat al jarenlang wordt geteisterd door geweld.

Zelf moesten ze ook vluchten vanwege dreigend gevaar. Joanne vindt het moeilijk om voor vrede te bidden, vertelt ze in deze aflevering. Hoe houdt ze hoop in een gebroken wereld? Luister via: https://ap.lc/yWFZ0

Collecte
Zondag 18 juli hopen we te collecteren t.b.v. het werk van de familie van der Maas in Albanië. Deze collecte weer, van harte aanbevolen! 

Stand van zaken fondsenwerving

Op moment van schrijven is er € 13.598,- toegezegd, waarvan we € 9.383,- hebben mogen ontvangen. Dank u hartelijk voor uw giften om zodoende het werk van Aad van der Maas in Albanië mogelijk te maken.

Betrokkenheid vanuit De Rank
Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u op de websites en gzb.nl/famvdmaas. Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”.

De Thuisfrontcommissie
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.