• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

U kunt het werk van de familie Van der Maas ook steunen. U kunt een (structurele) gift doen aan de GZB, met als bestemming het werk van de familie Van der Maas. U kunt daarvoor de bon in deze folder gebruiken (downloaden, invullen en opsturen). Maar nog eenvoudiger is het om online te doneren.

Om dit te doen kunt u hier klikken om naar de pagina van de GZB te gaan. Klik vervolgens op de 'Steun het werk - doneer online' en dan kunt u online een formulier invullen en het is binnen 1 minuut geregeld!

Als u hier een structurele meerjarenschenking van maakt (minimaal 5 jaar), kunt u het hele bedrag ook nog eens (zonder drempel!) aftrekken van de belasting. Stuur een mail naar de penningmeester van de TFC (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als u hier meer over wilt weten. Deze print u vervolgens uit, vult het in en stuurt het naar de GZB. 

Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u op deze websites (hier) en op https://www.gzb.nl/zendingswerkers/aad-van-der-maas. De meest recente nieuwsbrieven liggen op zondag ook bij de uitgang in de kerk. Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”. 
Ook vragen we om de familie Van der Maas te steunen door een vaste donatie, maandelijks of jaarlijks, wat u wilt. Het is belangrijk dat er meer vaste donateurs komen! 

Heeft u hier nog vragen over, neem dan contact op met de penningmeester van de Thuisfrontcommissie (TFC): René Tromp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).