• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

×

Bericht

Failed loading XML...

In deze rubriek houden wij u op de hoogte van het reilen en zeilen van de familie Van der Maas, die door onze gemeente, namens de GZB, is uitgezonden naar Albanië om daar te helpen met de opbouw van de jonge maar groeiende christelijke kerk in het land.

Fondsenwerving in 2017
In juli 2017 is de familie Van der Maas naar Albanië uitgezonden. Hoewel dit dus geen volledig jaar is, zijn wij enorm verheugd te kunnen melden dat het totaal aan ontvangen giften, het prachtige bedrag van € 17.940,- is geworden. Dat stemt tot grote dankbaarheid. Mede door deze giften is het mogelijk dat Aad en Dineke dit werk in Albanië kunnen doen en daarmee helpen bouwen aan de wereldwijde christelijke kerk.

Betrokkenheid vanuit De Rank
De Thuisfrontcommissie (TFC) ondersteunt de familie Van der Maas door contact te onderhouden, het verstrekken van informatie en ook door voldoende financiële middelen bij elkaar te krijgen om deze uitzending mogelijk te maken. In dit nieuwe jaar staat de teller (of beter fondsmeter) weer op nul. Maar er is al wel een bedrag van € 10.255,- toegezegd door mensen die eenmalig of periodiek een bedrag willen overmaken. Daar zijn wij heel blij mee en we willen een ieder oproepen om ook te overwegen om in dit nieuwe jaar een structurele gift te geven voor de familie Van der Maas. Bij de uitgang van de kerk liggen kaartjes waarmee u zich kunt aanmelden als donateur. Hier kunt u zich aanmelden en vindt u alle informatie, ook over hoe u uw (structurele) gift kunt aftrekken van de belasting.

Verder gepland…

  • Op 6 maart (en niet op 23 januari zoals in de vorige Kompas vermeld) zal er in de Follow Me catechese aandacht zijn voor zending en de uitzending van de familie Van der Maas.
  • Op 9 maart is er een actiemarkt op de Rehobothschool, de school waar Chris en Jos op school zaten. Er is informatie over de uitzending aanwezig en een deel van de opbrengst zal bestemd zijn voor de familie Van der Maas.
  • Op 13 april en 11 juni zullen nogmaals sponsordiners bereid worden door de commissie die de maaltijden voor alleengaanden organiseert. Aanmelden kan bij Tonny Twigt, 0182-611102 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Heleen Zandbergen, 0182-630673 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
  • In mei organiseert de GZB een mannenreis naar Albanië en in september een vrouwenreis. Meer informatie over deze reizen is te vinden op de website van de GZB: mannenreis of vrouwenreis.
  • Medio juni zal de familie Van der Maas voor een periode van 5 weken verlof hebben en in Nederland zijn. Er is uiteraard in die periode gelegenheid om hen te spreken en ervaringen uit Albanië van hen te vernemen. Uiteraard zullen wij te zijner tijd de precieze data van het verlof bekend maken.

Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u hier. en hier op de site van de GZB. Een (eenmalige) gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 069.07.62.445 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. TFC Aad en Dineke van der Maas. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd één van de TFC-leden aanspreken.

De Thuisfrontcommissie