• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

×

Bericht

Failed loading XML...

In Albanië is het inmiddels de afgelopen weken al volop zomer met temperaturen van boven de 30 graden. Chris en Jos zijn druk met school, onder andere met het maken van toetsen. Aad wordt inmiddels ook al geregeld gevraagd om voor te gaan in diensten van kerken dichtbij en soms ook verder weg. In zijn laatste blog (zie hier) vertelt hij daarover een aangrijpend verhaal. Ook werd op 27 april op de nederlandse ambassade in Tirana koningsdag gevierd, het was erg gezellig. Zie ook deze foto.

Verder kijkt de fam. Van der Maas uit naar de vakantie: van 18 juni tot 23 juli zullen zij in Nederland  vakantie vieren.

Inmiddels hebben wij al 4 fietsen te leen gekregen zodat zij zich door Waddinxveen kunnen verplaatsen in deze periode. En willicht ook de sponsorfietstocht op 30 juni kunnen meefietsen. U kunt zich daar nu al voor aanmelden: klik hier.

Op zondag 1 juli zal de fam. Van der Maas in en na de ochtenddienst e.e.a. vertellen over het eerste jaar in Albanië en het werk dat zij daar doen. Blijf dus zeker na de dienst nog even ‘hangen’ – er wordt voor iets lekkers bij de koffie gezorgd!

Stand van zaken fondsenwerving
Er is weer een nieuwe stand vanuit de GZB van de ontvangsten tot en met medio april. Er is in totaal een bedrag van €9.970,= ontvangen. Een prachtig bedrag, mede dankzij de actiedag van de Rehobotschool (€ 5.000,=) en de opbrengsten van de sponsordiners (€ 635,=). In totaal is er al een bedrag van € 17.725,= toegezegd voor dit jaar. Maar we zijn er nog niet! Dus vragen we u ook om te geven; de gegevens staan onderaan dit stukje en vindt u ook op de website.

Betrokkenheid vanuit De Rank
De Thuisfrontcommissie (TFC) ondersteunt de familie Van der Maas door contact te onderhouden, het verstrekken van informatie en ook door voldoende financiële middelen bij elkaar te krijgen om deze uitzending mogelijk te maken. 

Gepland…

  • In mei organiseert de GZB een mannenreis naar Albanië en in september een vrouwenreis. Meer informatie over deze reizen is te vinden op de website van de GZB (gzb.nl zoek vervolgens op “mannenreis” of “vrouwenreis”).
  • Op 1 juni wordt er weer een sponsor-diner gekookt. De avond is al vol, maar na de zomervakantie komen weer nieuwe data. Meer informatie en aanmelden (individueel of groep van max. 14 personen) kan bij Tonny Twigt: tel. 611102 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Heleen Zandbergen: tel. 630673 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
  • Zaterdag 30 juni wordt voor de tweede maal de Rabobank Sponsorfietstocht georganiseerd. Wij willen vanuit De Rank meefietsen voor de uitzending. Aanmelden kan via derankwaddinxveen.nl of via het informatiebord bij de uitgang van de kerk.
  • Van 18 juni t/m 23 juli zal de familie Van der Maas verlof hebben en in Nederland zijn. Er is uiteraard in die periode gelegenheid om hen te spreken en ervaringen uit Albanië van hen te vernemen.
  • Op zondag 1 juli – in en na de ochtenddienst – zullen Aad en Dineke vertellen over het eerste jaar in Albanië.

Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u op deze website en bij de GZB.

Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”.  Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd één van de TFC-leden aanspreken.

De Thuisfrontcommissie