• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Speculaasactie
Op het moment dat u dit leest is de speculaasactie voor de fam. Van der Maas net afgerond. Het resultaat van deze actie is op het moment van schrijven dus nog niet bekend. Wij zijn Bakkerij ’t Stoepje Niels Koelewijn erkentelijk dat wij de speculaaspakketten voor een gereduceerde prijs konden kopen. Hierdoor konden wij de speculaas weer voor een - nog steeds - schappelijke prijs verkopen en hiermee alsnog een opbrengst voor de Fam. Van der Maas realiseren. U verneemt dit bedrag via de Zondagsbrief, de website of in de volgende Kompas.


Stand van zaken fondsenwerving
Het reeds toegezegde bedrag is inmiddels € 24.635,= waarvan inmiddels € 22.070,= is ontvangen. Dankbaar voor zoveel mensen die dit prachtige bedrag bijeen hebben gebracht. Voor de continuïteit zijn wij nog op zoek naar mensen die structureel een bepaald bedrag (per maand of per jaar) willen toezeggen. Lees hieronder hoe u dit kunt doen.

Betrokkenheid vanuit De Rank
De Thuisfrontcommissie (TFC) ondersteunt de familie Van der Maas door contact te onderhouden, het verstrekken van informatie en ook door voldoende financiële middelen bij elkaar te krijgen om deze uitzending mogelijk te maken.

Gepland…

  • Een gezellige avond met een heerlijke diner; dat zijn de sponsordiners waarvoor u zich (individueel of met groep van max. 14 personen) kunt aanmelden bij Tonny Twigt: tel. 611102 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Heleen Zandbergen: tel. 630673 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of houd de website (derankwaddinxveen.nl) in de gaten.
  • Oktober/ november: speculaasactie – de door u bestelde pakketten kunnen op 4 november in de kerk ophalen.
  • Zondag 25 november: collecte voor de familie Van der Maas

Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u hier op de website en op gzb.nl/famvdmaas
Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”. Ook vragen we om de familie Van der Maas te steunen door een vaste donatie, maandelijks of jaarlijks, wat u wilt. Het is belangrijk dat er meer vaste donateurs komen! (zie de website of neem een kaartje mee bij de uitgang van de kerk).
Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd één van de TFC-leden aanspreken.

De Thuisfrontcommissie