• Banner Welkom in De Rank
 • Liturgisch centrum De Rank, wit

 • Liturgisch centrum De Rank, paars

Bij de familie Van der Maas gaat alles goed. Vorige maand hadden zij een korte herfstvakantie en zijn zij twee dagen naar Korca (in Zuid-Albanië) geweest. Voor Aad was het vooral interessant omdat hij daar in de jaren 90 gewoond heeft. Intussen was het wel erg veranderd. Op school gaat het gelukkig goed met Chris en Jos. Zelf raakt Aad stap voor stap steeds meer betrokken bij de bijbelschool in Tirana. Dat heeft wel behoorlijk lang geduurd, maar hij is erg blij dit nu te kunnen doen. Dineke heeft ook haar draai wel gevonden bij Alo Mik, waar ze Engelse les geeft (2x per week) in de naschoolse opvang. En ook heeft ze les in de Albanese taal.

Dat is toch wel erg lastig. Wilt u daar iets van horen en zien en ook iets uit het dagelijks leven van de familie Van der Maas in Albanië, kijk dan hier op de website.

Opbrengst Speculaasactie
De speculaasactie die is gehouden heeft een bedrag van ruim Eur. 200,= opgeleverd voor de Familie van der Maas, door de verkoop van 135 speculaas pakketten. Heel hartelijk dank aan Bakkerij ’t Stoepje, Niels Koelewijn bij wie wij de pakketten voor gereduceerde prijs konden inkopen en uiteraard aan een ieder die zo’n heerlijk speculaaspakket heeft gekocht!

Stand van zaken fondsenwerving
Inmiddels is medio november een bedrag van € 25.271,= toegezegd, waarvan een bedrag van € 23.436,= is ontvangen. Prachtig dat wij in dit eerste volle (kalender)jaar van de uitzending zo’n groot bedrag voor de uitzending van de familie Van der Maas kunnen melden! Tegelijkertijd beseffen wij dat onze opdracht is om ook de komende jaren de familie Van der Maas te blijven ondersteunen. Daarom zou het fantastisch zijn als u op een structurele manier (maandelijks) met een bepaald bedrag deze uitzending zou willen ondersteunen. Deze groep van structurele gevers is nu nog relatief klein (42), maar betekent wel een stabiele basis voor de fondsenwerving die wij doen. Een goed idee voor het nieuwe jaar? Zie hieronder voor meer informatie, waarvoor alvast dank!

Betrokkenheid vanuit De Rank
De Thuisfrontcommissie (TFC) ondersteunt de familie Van der Maas door contact te onderhouden, het verstrekken van informatie en ook door voldoende financiële middelen bij elkaar te krijgen om deze uitzending mogelijk te maken.

 • (Kerst)kaartje naar Albanië
  Wilt u voor de feestdagen een kaartje naar de familie Van der Maas in Albanië sturen, dan kan dat naar:

  Fam. van der Maas,
  VUSH (Vëllazëria Ungjillore e Shqiperisë),
  Rruga Zenel Baboçi, nr. 37
  Tiranë, Albania.

  Het kan ongeveer 10 dagen duren voordat de post in Tirana arriveert.

 • Sponsordiners
  Een gezellige avond met een heerlijke diner; dat zijn de sponsordiners waarvoor u zich (individueel of met groep van max. 14 personen) kunt aanmelden bij Tonny Twigt: tel. 611102 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Heleen Zandbergen: tel. 630673 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Of houd de website (derankwaddinxveen.nl) in de gaten voor de komende sponsordiners.

Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u hier op deze website en op: gzb.nl/famvdmaas

Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”. Ook vragen we om de familie Van der Maas te steunen door een vaste donatie, maandelijks of jaarlijks, wat u wilt. Het is belangrijk dat er meer vaste donateurs komen! (zie de website of neem een kaartje mee bij de uitgang van de kerk). Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd één van de TFC-leden aanspreken.

De Thuisfrontcommissie