• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Intercultureel Bijbellezen
Voor de 3 avonden hebben zich 9 deelnemers aangemeld en er is inmiddels een start gemaakt met de eerste avond. Ook in Albanië is Aad met een groepje van 5 deelnemers gestart. Dit zijn mensen die op de Bijbelschool zitten waar Aad lesgeeft. Na de avonden volgt een kort verslag.

Rabobank sponsor fietstocht
Dit jaar wordt de sponsorfietstocht niet in het voorjaar maar op 14 september georganiseerd.

Wij willen dit jaar de tocht samen met de TFT David Begeer organiseren, zodat de opbrengst ook kan worden verdeeld. Dus noteer de datum alvast in de agenda en tzt volgt meer informatie over het aanmelden.

Vakantie en werkverlof
De familie Van der Maas zal van 19 juli tot en met 9 augustus met vakantie zijn in Nederland. Ook heeft Aad een werkverlof gepland van 26 oktober tot en met 9 november waarin hij ook in Nederland is. Hij zal dan, waar dat wordt gevraagd of nodig blijkt, namens de GZB vertellen over het werk van de GZB en specifiek over zijn werk in Albanië. Het plan is dat Aad op zondag 3 november in De Rank zal voorgaan en ons na de dienst bij zal praten over het werk in Albanië.

Sponsordiners
Er worden nog steeds sponsordiners georganiseerd waarvan de opbrengst (minus de kosten) ook ten goede komt aan de uitzending van de familie Van der Maas. Op 12 april hebben we als TFC ook van een sponsordiner genoten, samen met het TFT Van David Begeer. Op deze ontspannen manier hebben we elkaar beter leren kennen en zijn ook ideeën geïnventariseerd waarop we als thuisfront commissies samen kunnen werken. Wilt u zich ook aanmelden voor een sponsordiner, persoonlijk of met een groep, lees dan het stukje hieronder over sponsordiners voor meer informatie.

Stand van zaken fondsenwerving
Door een zeer goede start van het jaar kunnen we melden dat voor dit jaar inmiddels € 13.450,--is ontvangen en € 19.920,- is toegezegd. We hebben nog wel een behoorlijk bedrag te gaan, dus het zou fantastisch zijn als u op een structurele manier (maandelijks) met een bepaald bedrag deze uitzending zou willen ondersteunen. Ook kleine bedragen helpen! Zie hieronder voor meer informatie, waarvoor alvast dank!

Informatie sponsordiners
Een gezellige avond met een heerlijke diner; dat zijn de sponsordiners waarvoor u zich (individueel of met groep van max. 14 personen) kunt aanmelden bij Tonny Twigt: tel. 611102 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Heleen Zandbergen: tel. 630673 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Of houd de website (derankwaddinxveen.nl) in de gaten voor de komende sponsordiners.

Betrokkenheid vanuit De Rank
Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u hier op deze website en op gzb.nl/famvdmaas. De Nieuwsbrieven zijn hier te vinden en de meest recente nieuwsbrieven liggen op zondag ook bij de uitgang in de kerk.
Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”. Ook vragen we om de familie Van der Maas te steunen door een vaste donatie, maandelijks of jaarlijks, wat u wilt. Het is belangrijk dat er meer vaste donateurs komen! (zie de website of neem een kaartje mee bij de uitgang van de kerk). Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd één van de TFC-leden aanspreken.

De Thuisfrontcommissie