• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Aad was van 26 oktober t/m 9 november op werkverlof in Nederland. Tijdens dit verlof heeft hij diverse presentaties gehouden in diverse kerken en heeft hij zichzelf gepresenteerd bij enkele bijeenkomsten binnen de Rank, zoals Follow me. Het is een zegen dat eind oktober 10 studenten van de bijbelschool waar Aad actief is zijn afgestudeerd. Dit seizoen hebben vele eerstejaars studenten zich gemeld.

Stand van zaken fondsenwerving
Wij zijn u verheugd te melden dat op moment van schrijven het bedrag van € 26.461- is toegezegd, waarvan € 24.326,- is ontvangen. Het zou fantastisch zijn als u op een structurele manier (maandelijks) met een bepaald bedrag deze uitzending zou willen ondersteunen. Ook kleine bedragen helpen! Zie hieronder voor meer informatie, waarvoor alvast dank!

Sponsordiners
Een gezellige avond met een heerlijke diner; dat zijn de sponsordiners waarvoor u zich (individueel of met groep van max. 14 personen) kunt aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of houd de website in de gaten voor de komende  sponsordiners.

Betrokkenheid vanuit De Rank
Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u op deze website en op die van de GZB. De meest recente nieuwsbrieven vindt u hier en liggen op zondag ook bij de uitgang in de kerk. Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”. Ook vragen we om de familie Van der Maas te steunen door een vaste donatie of jaarlijks, wat u wilt. Het is belangrijk dat er meer vaste donateurs komen! Zie hier hoe dat kan of neem een kaartje mee bij de uitgang van de kerk.
Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd één van de TFC-leden aanspreken.


De Thuisfrontcommissie