• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Laptops voor de Bijbelschool
Tijdens zijn werkverlof heeft Aad o.a. verteld over zijn werk op een Bijbelschool in Tirana. Aad probeert het niveau van deze Bijbelschool te laten registreren op HBO niveau. Belangrijk daarbij is o.a. een goede bibliotheek en dat de studenten wordt geleerd hoe ze een werkstuk moeten schrijven. De meeste studenten hebben helaas niet de beschikking over een computer. Dit maakt het extra lastig een goed werkstuk in te leveren. Het zou daarom prachtig zijn om op de Bijbelschool circa 5 - 10 laptops neer te zetten.

De studenten kunnen deze gebruiken om informatie op te zoeken en hun tekst te kunnen typen.

Tijdens zijn werkverlof heeft Aad de GZB gevraagd hieraan mee te werken. Vanwege uiteenlopende redenen is de GZB hiertoe niet in staat en heeft Aad toestemming gekregen dit zelf te verzorgen. Wij willen u vragen om hierin mee te denken en dit in gebed mee te nemen. Heeft u een laptop die u niet meer gebruikt, kent u iemand met een dergelijke laptop of uw bedrijf heeft ongebruikte laptops over. Laat het ons weten! Om er nog aantal jaar plezier van te hebben is de voorkeur dat de laptops tenminste aan de volgende specificaties voldoen: CPU Intel Core I3 2.4 | GPU 1 GB | HDD 500 GB (of SSD 128 GB) | video output HDMI. Het meest ideale is deze laptops te verzamelen en in één keer te verzenden naar Albanië. Dit kunnen wij verzorgen via organisaties die maandelijks goederen naar Albanië vervoeren. Alvast hartelijk dank voor uw steun.

Collecte diaconie
De diaconale collecte van 29 december 2019 is bestemd voor de TFC Familie van der Maas. Van harte aanbevolen.

Stand van zaken fondsenwerving
Wij zijn u verheugd te melden dat op moment van schrijven het bedrag van € 28.222- is toegezegd, waarvan € 27.097,- is ontvangen.

Het zou fantastisch zijn als u op een structurele manier (maandelijks) met een bepaald bedrag deze uitzending zou willen ondersteunen. Ook kleine bedragen helpen! Zie hieronder voor meer informatie, waarvoor alvast dank!

Sponsordiners
Een gezellige avond met een heerlijke diner; dat zijn de sponsordiners waarvoor u zich (individueel of met groep van max. 14 personen) kunt aanmelden bij Tonny Twigt: tel. 611102 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Heleen Zandbergen: tel. 630673 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Of houd deze website in de gaten voor de komende sponsordiners. 

[ Kijk hier voor meer informatie over de uitzending van de familie Van der Maas en hoe u kunt steunen ]

De Thuisfrontcommissie