• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De Rank - ONE4U

We zijn samen kerk. Met heel veel verschillende gemeenteleden. Sommigen wat ouder, sommige wat jonger.

Maar er is altijd Iemand, die er voor ons is.
Toch kan het heel fijn zijn, als er op sommige momenten iemand is, bij wie je je verhaal kwijt kunt. Die met je meedenkt, naar je luistert, meelacht of meehuilt en voor je bidt.

Dat wil het team van ONE4U doen voor jou! ONE4U is een groep van 6 gemeenteleden: Kees Alblas, Elze Bos, Jolanda Minnema, Bettina Oudenaarden, Annelieke Sliedrecht en Wouter Smit.

Zij helpen jeugdpastoraat opzetten en vormgeven. Willen er zijn voor de jongeren van onze gemeente, als dat nodig is. Dat kan zijn door een kaartje te sturen, een bezoekje te brengen, een wandeling met een jongere te maken, samen te bidden of…..????

Team van ONE4U heeft hiervoor onderling contact, maar ook vooral met de jeugdleiders. Om zo samen een sterke basis te vormen voor onze jeugd, de toekomst van de kerk.
Bij vragen, kun je altijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of neem contact op met Elze Bos, 0651797066 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)