• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Youth Alpha

Youth Alpha mag je niet missen als je ergens tussen de 14 en 20 jaar bent, niets van het christelijk geloof weet, maar er wel meer over wilt weten.

Zit jou dag ook helemaal vol met studie, sport, vrienden en hobby’s? En weet je geen tijd te vinden voor de grotere levensvragen zoals;
Wat is het doel van mijn leven? Waar geloof ik wel of niet in? Is er meer? 

Dan is de Alpha Youth/Alpha voor jongvolwassenen cursus een plek waar je die tijd wel neemt. Samen met andere leeftijdsgenoten ga je op onderzoek wat jouw antwoorden op deze vragen zijn.

Hoe gaat dat dan in zijn werk? Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten kun je open praten over de basis van het christelijk geloof. Elke avond begint met een gezamenlijke maaltijd. Daarna luister je naar een kort, prikkelend en inspirerend verhaal en praat je daar met z’n allen in kleinere groepen over door. Hier kan je jouw eigen vragen stellen en ideeën delen over het onderwerp. Elke week staat weer een ander thema centraal.

Waarom? Je ontmoet leuke, nieuwe vrienden. Je denkt samen na over 10 inspirerende topics. Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Het is gratis, gezellig en waarschijnlijk ook bij jou in de buurt.

Dus heb je vragen of twijfels over God en nooit de tijd genomen om ze eens goed te onderzoeken, kom dan gezellig naar de Alpha cursus. 

Meer informatie nodig of interesse?
Bekijk onze website: meerinwaddinxveen.nl/alpha-jongvolwassenen
of neem contact op met: Jeroen van Gent. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn geen contactpersonen om weer te geven